Schilderwerk

Zoekt u een goede schilder?

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, zijn wij voor u een betrouwbare, ervaren en een vakkundige partner. Vooral door mond-tot-mondreclame komen wij bij nieuwe klanten terecht. Op de eerste plaats komt dit door het leveren van goed werk. Maar voordat we beginnen, komen we eerst langs voor een vrijblijvend gesprek. Op basis daarvan maken we dan de offerte, welke altijd duidelijk en overzichtelijk is.

Binnenschilder

Voor deuren, kozijnen en wandafwerking bent u bij R&S Schilderwerken aan het juiste adres. Voor natste en koudste periode in het jaar, bewaren we het binnenwerk graag voor die periode. Maar ook in de zomer voeren we graag uw inpandige opdrachten uit, inclusief sausen, scannen en behangen.

Buitenschilder

Het buitenschilderwerk valt of staat met de juiste productkeuze, goed gereedschap en het vakmanschap van de juiste mensen. Wij pleiten voor een proactief onderhoud aan daklijsten en kozijnen. Als u dit tijdig inplant, beperkt u onnodige kosten voor reparatie of vervanging. We bieden de service dat we periodiek bij u langs komen om het schilderwerk te inspecteren. Meer informatie hierover vindt u bij het kopje Onderhoudsplan.

Productkeuze

Het is in Nederland sinds 2000 verplicht om binnen zogenaamde oplosmiddelarme watergedragen verfproducten te gebruiken. De kwaliteit van deze verf is in de laatste jaren enorm verbeterd. Daarom bereiken wij ook met deze verf fantastische resultaten.

We gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige verf van merken als Sikkens, Trimetal, Drost, Sigma, Wijzonol. Veelzeggende merknamen die maken dat uw gevel en kozijnen goed beschermd zijn tegen de regen, strenge vorst en de hete zon. Goed en tijdig onderhoud van uw schilderwerk betaalt zichzelf terug.